Behandlinger

Events

Gruppearrangementer afholdes for min. 5 pers. og max 10 pers. Prisen er pr. person incl. forfriskninger og matrialer.

Et arrangement bør bestilles 4 - 6 uger før afholdelse af hensyn til planlægning.  

 

Teenager plej din hud

Clear Start Starts now -  Hvad sker der med min hud som teenager? Hvorfor for jeg bumser? Hvorfor fedter min hud? Hvad er det, min hud prøver at fortælle mig? Book et arrangement til dig og vennerne og bliv meget klogere på din hud og på hvordan du kommer i gang med de daglige rutiner som er nødvendige for at holde huden sund

 

For afholdelse af arrangement min. 5 pers. og max 10 pers.

Det kan godt lade sig gøre, at holde et klasse arrangement fra 10 til max 25 personer, det skal dog planlægges i god tid.

Ring eller skriv for bookning og nærmere aftale.

Prisen er pr. pers. og incl. moms

Skinbar, kend din hud

Hvad sker der med huden når vi bliver ældre? Er der noget man selv kan gøre for at få en hud i balance? Hvordan kommer jeg i gang med nogle daglige rutiner som er nødvendige for at holde huden sund?

Få lavet en hudanalyse og prøv nogle af de fantastiske produkter fra Dermalogica til den sunde hud. Dermalogica er en produktlinje der er fri for irritationsfremkaldende stoffer, der kan fremkalde udbrud, herunder lanolin, SD alkohol, (Etanol)  mineralske olier, kunstiges farve og duftstoffer. 

 

For afholdelse af arrangement min. 5 pers. og max 10 pers.

Det kan godt lade sig gøre, at holde et større arrangement fra 10 til max 25 personer, det skal dog planlægges i god tid.

Ring eller skriv for bookning og nærmere aftale.

Prisen er pr. pers. og incl. moms

Leg med mineralsk make up

Hvordan dækker jeg de brune pletter eller mine ar i mit ansigt? Hvordan lægger jeg en flot øjenskygge og hvad med rouge? Lad os sammen lege med den sunde mineralske makeup fra Jane Iredale og lad mig vise nogle tips og triks.

Har man specielle ønsker omkring noget øjenmakeup eller korrigering af ansigtform, lad mig vide det! Af hensyn til tiden på 2 timer vil det være en fordel, hvis man kender Jane Iredales makeup og bruger makeup i forvejen! (dog ikke en nødvendighed)

  

For afholdelse af arrangement min. 5 pers. og max 10 pers.

Det kan godt lade sig gøre, at holde et større arrangement fra 10 til max 18 personer, det skal dog planlægges i god tid. 

Ring eller skriv for bookning og nærmere aftale.

Prisen er pr. pers. og incl. moms

Makeup arrangement Jane Iredale 3.nov. 2017

Kom og oplev makeupartist Christine Grant trylle med skønne mineraler fra Jane Iredale. I skal også selv lege med makeuppen, så der vil være spejl og engangsbørster klar til alle ! Her vil både Christine og jeg være klar til, at assistere med pålægning, farver, tips og råd.

Der giver 20% rabat på alt Jane Iredale på denne dag. 

Der vil være goodiebag til alle der deltager. Og vi servere lidt lette forfriskninger. 

Hold 1: 16.30 til 18.30

Hold 2: 19.00 til 21.00

Pris 100,- pr. person som betales ved tilmelding

Begrænset pladser, så book din tid allerede i dag. 

M2 Event lørdag d.11/11/17

Spray dig til en sundere, stærkere & yngre hud! Lyder det vildt? 🙄
Eller hvad med lange og fyldige vipper som er helt dine egne! 🤔

Vil du vide mere?

Lørdag d.11.11.17 kl. 11.00 til 13.00 har jeg inviteret Joan Hansen fra M2 BEAUTÈ.

Du er hermed inviteret til et par hyggelige timer, hvor Joan vil fortælle om M2 BEAUTÉ, som siden 2007, har etableret sig som et af de mest succesrige luksus-beautymærker i kosmetikbranchen, og som er med de nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning, med til at sætte standarden for naturlig skønhed.

Det hele startede i første omgang med et enkelt produkt: M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum.

Et revolutionerende produkt, som stimulerer den naturlige vækst af øjenvipperne, og som til dato er den ubestridte bestseller i M2 BEAUTÉs produktsortiment, og faktisk også den eneste vippeserum på markedet som er dokumenteret effektiv.

Senere hen er M2 BEAUTÈ familien vokset, og der er kommet flere skønne og effektive produkter til, blandt andet Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays, som fuldender den individuelle, daglige plejeritual og medfører dokumenterbart overbevisende og synlige resultater – ud fra flere forskellige hud tilstande og hvilke resultater du ønsker at opnå - uanset alder.


Pris for deltagelse er 100 kr. pr. person, incl. en skøn Goodiebag til alle der deltager.

I får rig mulighed for at prøve de forskellige M2 BEAUTÈ produkter. 

Vi vil glæder os til at vise jer hvordan vi med ganske få aktive ingredienser, kan opnå en strålende sund hud, smukke lange vipper, fyldige og velplejede bryn og sunde øjenomgivelser.

Kom og vær med til at hylde den naturlige skønhed og oplev hemmeligheden bag smukke øjne og en strålende hud. ❤️

Da der er begrænset pladser, tilmeld dig allerede i dag 👋🏻

*betaling ved tilmelding på mobilepay 23110770 til KosWell.