Koncept

Koncept

KosWell er en kosmetolog og Wellness klinik som ligger lige syd for Kolding. Klinikken ligger helt uforstyret for enden af en grusvej, med gratis parkering lige foran døren. 

Er man chauffør og venter på teenageren, kæresten eller lignende, er der altid kaffe på kanden. Der er også mulighed for, at tage godt fortøj på, til en tur rundt i vores fantastiske natur. 

Hos KosWell er der fred, ro og hygge, alt hvad vi har brug for, i en ofte travl og stresset hverdag. Her er det jer som er i fokus. 

Jeg tilbyder mange forskellige typer af behandlinger og spændende events. I mine behandlinger bruger jeg kun de bedste produkter fra Dermalogica og makeup fra Jane Iredale. 

Ud over kosmetolog klinikken, hvor jeg laver behandlinger, er der i forbindelse med klinikken et spa område, som er indrettet med swimmingpool med svømmetræner, et dejligt hjørne i bassinet med bobler, en spand kold vand der øger blodcirkulationen og infrarød sauna der styrker vores bindevæv.

Følg med fordel, med på min facebook og instragram side, hvor jeg ofte ligger events og nyheder op.  

Kig rundt på hjemmesiden og se de mange muligheder. Har I et specielt ønske som ikke er på siden,  så skriv eller ring til mig en uforpligtende snak om, hvad der kan gøre jeres dag uforglemmelig.

KosWell by Anja Lykkehus Nielsen.