Koncept

Et unikt koncept for dit velvære – velkommen til Koswell by Anja Lykkehus Nielsen

Vores koncept er vores bud på den bedste hudplejeoplevelse, der giver dig de resultater, du efterspørger. Som grundlæggeren af Dermalogica, Jane Wurwand, siger: ”Hudpleje handler ikke om skønhed. Heller ikke om selvforkælelse, luksus eller glamour. Det at passe sin hud er fuldstændig det samme som at passe sine tænder. Det handler om sundhed, hygiejne og velvære."
Godt nok har det så den bivirkning, at du bliver smukkere af det. Men det er en heldig "bivirkning.” Jeg er uddannet kosmetolog og er Dermalogica Expert. Med Dermalogicas produkter og Face Mapping® hudanalyse har jeg de bedste forudsætninger for at sammensætte en behandling og et hjemmeplejeprogram, der er tilpasset til din huds specifikke behov, hvilket sikrer dig de resultater, du ønsker at opnå med din hud.

Jeg tilbyder også makeup vejledning hvor jeg anvender mineralmakeup fra Jane Iredale, som er udviklet til at være en forlængelse af din hudpleje. ane Iredales mineralmakeup er så effektiv og sikker at anvende, at den anbefales af plastikkirurger, dermatologer og professionelle kosmetologer over hele verden.

I konceptet indgår også en sektion med diverse spa oplevelser, så du kan nyde optimalt velvære.