Om os

KosWell er en Wellness klinik som ligger i Ødis Bramdrup, lige syd for Kolding.

Klinikken ligger helt uforstyrret på landet med gratis parkering lige foran døren. Her finder du fred, ro og hygge, alt hvad du helt sikkert har brug for, for at tage en pause fra en ofte travl og stresset hverdag. Her er det dig, som er i fokus. 

Klinikken tilbydes forskellige typer af målrettede ansigtsbehandlinger som udføres med Dermalogica professionelle hudplejeprodukter.

Jeg kan tilbyde dig at blive medlem af vores loyalitetsklub, mitDermalogica, så du får 15% rabat på Dermalogicas produkter udbetalt i bonuspoint. De bonuspoint kan du indløse til gratis produkter her på klinikken, dvs. mere sund hud for pengene. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller læs mere om mitDermalogica her.

I 2015 blev jeg Dermalogica Expert, hvor jeg årligt bliver testet efter at deltage i mange kurser.  For at give dig de bedste forudsætninger for en god behandling, bedes du udfylde en konsultationskort inden du kommer til klinikken første gang. Jeg vil efter behandlingen, hjælpe med et hjemmeplejeprogram, der er tilpasset til din huds specifikke behov. 

Derudover tilbyder jeg forstellige voksbehandlinger, massage, pedicure & manicure, hjælp til smukke vipper & bryn 

Er du interesseret i et arrangement med polterabend, hudpleje eller makeup? Kontakt mig gerne på 40114700

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!