Om os

KosWell er en Wellness klinik som ligger lige syd for Kolding, nærmere sagt i Vamdrup. Klinikken ligger helt uforstyrret på landet med gratis parkering lige foran døren. Her finder du fred, ro og hygge, alt hvad du helt sikkert har brug for, for at tage en pause fra en ofte travl og stresset hverdag. Her er det dig, som er i fokus. 

Her på klinikken tilbydes mange forskellige typer af målrettede ansigtsbehandlinger alt udføres med Dermalogica professionelle hudplejeprodukte. Alt starter med en Face Mapping® hudanalyse, som giver de bedste forudsætninger for at sammensætte en behandling og et hjemmeplejeprogram, der er tilpasset til din huds specifikke behov.  Derudover tilbyder jeg massage, voks, manicure mm. og der afholdes løbende spændende events. Er du interesseret i en veninde aften eller andet, så sig endelig til. 

Jeg kan tilbyde dig at blive medlem af vores loyalitetsklub, mitDermalogica, så du får 15% rabat på Dermalogicas produkter udbetalt i bonuspoint. De bonuspoint kan du indløse til gratis produkter her på klinikken, dvs. mere sund hud for pengene. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller læs mere om mitDermalogica her.

Ud over alle de behandlinger jeg tilbyder som professionel kosmetolog, er der i forbindelse med klinikken et spaområde, som er indrettet med swimmingpool. Her finder du et dejligt hjørne i bassinet med boble og du kan opleve det kolde gys ved at lade en spand kold vand løber over din krop, som øger blodcirkulationen. Derudover kan jeg tilbyde dig en tur i en infrarød sauna, der styrker dit bindevæv.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!